Talent ontwikkeling

Door mijn jarenlange ervaring als HR professional weet ik dat de beste medewerkers, die medewerkers zijn die op de juiste plek zitten en werken vanuit hun talent en energie. En niet alleen dat, ze zijn veerkrachtig en kunnen goed met tegenslagen en veranderingen omgaan. Ze weten misschien niet altijd hoe ze eigenaarschap kunnen nemen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daar kan ik jouw medewerker op individueel niveau of in teamverband in begeleiden.  Met als doel een duurzaam loopbaanperspectief te creëren voor jouw medewerkers.

Daarbij houd ik altijd voor ogen wat de koers en kernwaarden van jouw organisatie zijn zodat het programma bijdraagt aan zowel de groei van de werknemer als het bedrijf. 

De Coachwerf biedt maatwerk op de volgende onderwerpen:

^
Ontwikkeling van talent

De groei mogelijkheden van je medewerkers in kaart brengen is de eerste stap. Met behulp van een 9-box matrix kan ik samen met jou de ontwikkelpotentie en performance van teams inzichtelijk maken.

Of je hebt je analyse al gedaan en wilt een programma ontwikkelen voor een team. Ik kan jouw medewerkers en managers stimuleren om het bewustzijn van hun drijfveren en kwaliteiten te vergroten zodat ze deze beter kunnen inzetten in hun persoonlijke ontwikkeling en in teamverband. Hierbij zet ik diverse actieve werkvormen en DISC voor teams in.

Coaching van medewerkers op individueel niveau kan hierin ook een onderdeel zijn.

^
Management development programma’s

Als je in kaart hebt welke groep medewerkers je op leiderschapscompetenties verder wilt ontwikkelen, kan ik je ondersteunen in het ontwerp van een management development programma. Dit heb ik bij diverse organisaties gedaan en ik werk daarbij graag samen met jouw HR afdeling en leidinggevenden om een programma vorm te geven.

Ook als zzp-er

Naast coaching en advies, ben ik als ZZP-er in te huren om in jouw organisatie een bijdrage te leveren op het gebied van talent ontwikkeling.

Wil je meer weten?

Vraag hier een kennismakings-gesprek aan