Loopbaan-coaching

Mijn coaching is gericht op

“wie ben jij, wat kan jij en hoe wil je je verder ontwikkelen? “

Denkpatronen, omgevingsinvloeden en belemmerende overtuigingen houden je vaak tegen om een nieuw pad in te slaan. Daar staan we in de loopbaan coaching uitgebreid bij stil.

Ik maak gebruik van de methode Hoogendijk In zeven tot acht coaching sessies krijg je antwoord op de volgende vragen:

^
Inventarisatie van je loopbaan

Waar sta je nu, waar kom je vandaan, wat houdt je tegen?

^
Richting bepalen

Wie ben je en wat geeft je energie, wat wil je in werk en wat geeft je leven zin. Wat wordt jouw koers?

^
Creatie van jouw loopbaanperspectief

Wat ga ik nu doen? Je brengt passende rollen, organisaties en vakgebieden in kaart en je maakt een toekomstgericht actieplan en een pitch op maat. We zorgen ervoor dat je CV jouw unieke verhaal vertelt. Dit vertalen we ook naar je profilering op social media.

“knowing yourself is the beginning of all wishdom”

Praktisch

De gesprekken duren circa 1,5 uur en plannen we eens in de twee weken. Het coachtraject duurt in totaal 4 maanden. Loopbaan coaching is een actieve werkvorm waarbij je tussendoor opdrachten maakt.

Jouw investering voor dit uitgebreide traject is € 1.500,- inclusief BTW. Betaal je via je werkgever, dan is mijn zakelijk tarief van toepassing.

Ik maak gebruik van flexibele coachruimtes in Utrecht, Zeist of Driebergen. Een aantal van de gesprekken kan eventueel online plaatsvinden.

{

Direct vanaf het eerste telefonische contact voelde ik me op mijn gemak bij Annet. Ze straalt rust uit, uit en communiceert heel helder en prettig.

Door de opdrachten, het stellen van rake vragen en een visualisatieoefening heeft ze me een belangrijke inzicht gegeven; ik weet nu wat me te doen staat, alvorens ik door kan naar de volgende, juiste stap  in mijn loopbaan. Ik ben haar daar heel dankbaar voor.

Rachel

Annet is een zeer ervaren en betrouwbare loopbaan professional. Haar manier van coaching heb ik als heel prettig, realistisch en doelgericht ervaren. Ik zat vast en dacht niet meer met de juiste focus. Die focus heb ik nu super scherp dankzij de coaching van Annet. Verhelderend en heel goed toepasbaar in mijn zoektocht naar de juiste volgende keuzes in mijn loopbaan. Ik kan niet anders concluderen dat het loopbaantraject mij enorm heeft geholpen. Niet door de toegepaste methode maar echt door Annet. Ze heeft de verschillende modellen op maat voor mij toegepast. Door haar ervaring, haar enorme inlevingsvermogen en prettige manier van coachen heeft ze mij inzichten heeft gegeven die ik zelf niet meer helder zag. Het is een spiegel die ervoor zorgt dat je weer in beweging komt, met de juiste focus en inzichten!

Bas

{

Zet nu de eerste stap!

Reserveer hier jouw gratis helderheidsgesprek.

We maken daarin kennis met elkaar en krijgen samen helder wat jouw loopbaanvraag is.