Annet van der Werf

Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Annet. Ik ben loopbaancoach voor professionals en werk vanuit mijn bedrijf De Coachwerf voor zowel organisaties als particuliere klanten. Als HR manager heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan in zowel corporate als MKB omgevingen in de zakelijke dienstverlening. Binnen mijn vakgebied ben ik gespecialiseerd in loopbaan- en talentontwikkeling en vitaliteit. Samen met mijn zoon Timo woon ik in Odijk.

Mijn verhaal

Het eerste deel van mijn werkende leven na mijn studie aan de Hogere Hotelschool verliep heel makkelijk. Ik ontdekte mijn interesse in recruitment en HR en ik kon steeds een nieuwe stap maken, ik ontwikkelde me, ik had plezier in mijn werk en stress kende ik niet.

Vanaf mijn veertigste ging het knagen. Ik had persoonlijk andere waarden ontwikkeld en de werkomgevingen die ik uitkoos pasten eigenlijk helemaal niet meer bij me. Dat leverde ook ongemak en stress op. Er was 2 x een misstap voor nodig om me wakker te schudden. Toen ben ik met een loopbaancoach aan de slag gegaan. Ik heb inzicht gekregen in mijn unieke talent en hoe ik die kan inzetten in toekomstig werk. En vooral ook wat voor mij een energie scheppende omgeving is. Toen ik aan dit drie maanden durende traject begon, voelde het voor mij als één grote mist. Ik had geen idee wat mijn pad zou zijn.  Na een aantal gesprekken en veel reflectie klaarde de lucht en opeens was het heel helder; wat jij kan, wil ik ook! Ik word loopbaancoach. Hoe mooi is het om mijn kennis van talentmanagement en profileren op de arbeidsmarkt te combineren met wat ik het liefste doe, namelijk 1:1 gesprekken voeren.

Dansend poppetje

Het gevoel van blijdschap dat ik toen kreeg was zo groot. Ik omschrijf dat als het dansende poppetje in mijn buik. Ik had opeens weer perspectief, ik had een plan en ik maakte vooral een hele bewuste keuze vanuit mijn hart. De doener in mij wilde zo snel mogelijk aan de slag.  Een maand later zat ik in de schoolbanken. Want ja, ik wilde natuurlijk wel een professionele coach worden. Na ruim een jaar studie was het dan zover. Ik ben zelfstandig loopbaancoach en heb de leukste baan die er is!

Lef

Doordat ik zelf heb ervaren hoe het is om vast te lopen in werk, geloof ik erin dat je altijd een keuze hebt. Door eerst te beslissen dat je niet wilt blijven waar je nu bent. Daarvoor heb je lef nodig. Daarna inzicht in wat jouw waarden, drijfveren en talenten zijn. Dat doen we samen. Ik reik je tools aan die passend zijn voor jou. Vertrouw erop dat alle antwoorden nu al in jou zitten. Ik help je om ze aan de oppervlakte te krijgen en vanuit je hart een keuze te maken. Als je je richting helder hebt, zorgen we ervoor dat jij je unieke verhaal kunt presenteren in de arbeidsmarkt.

Ik heb mijn liefste manier van werken gevonden. Dat gun ik jou ook en ik begeleid je graag naar de volgende stap in jouw loopbaan.

Zet nu de eerste stap!

Reserveer hier jouw gratis helderheidsgesprek.

We maken daarin kennis met elkaar en krijgen samen helder wat jouw loopbaanvraag is.